Skor kalle  

Inred badrummet med trendiga duschväggar

På senare tid har det blivit populärt att göra badrum till något mer än rent funktionella utrymmen. Många vill göra badrummet till en privat tillflyktsort som låter dem koppla av och varva ner. För att lyckas behöver du inreda och dekorera badrummet på samma sätt som andra rum. Det kan räcka med att ändra små saker, som till exempel handdukar eller duschdraperiet, för att få badrummet att kännas trendigt och fräscht.

 

Uppdatera ditt badrum med moderna duschväggar

Om du har ett gammalt badrum som inte har renoverats på länge är det läge att göra en översyn och överväga en renovering. I kataloger och på internet hittar du massor av inspiration på trender och spännande inredningsstilar. Du kan hitta långlivade trender som kommer att förbli tidlösa i många år framöver. Under lång tid har kakel varit en favorit i badrum. Dock finns det många andra alternativ när det kommer till dina badrumsväggar.

Till skillnad mot kakel är det både billigare och snabbare att installera en duschvägg, inte minst när du räknar in kostnaderna för verktyg och material som behövs för kakel. Faktum är att kakelläggning kan ta mycket tid om du saknar erfarenhet och det kräver också viss skicklighet. En rekommendation är att börja kika på duschväggar online hos Rörfokus som säljer allt du kan tänka dig inom badrumsprodukter, däribland badrumsmöbler, badkar, blandare, rördelar, inredning och mycket annat.

Rörfokus erbjuder alla kunder:

  • Fri frakt.
  • Snabba leveranser.
  • Säkra betalningar med Klarna.

Stort utbud av duschväggar

Rörfokus utbud av duschväggar är stort och du kommer utan tvekan hitta en duschvägg som passar just ditt badrum. Ta till exempel den exklusiva och fristående duschväggen Luxor från Alterna med det glasklara säkerhetsglaset Timeless. Precis som namnet Luxor antyder ger denna duschvägg en känsla av lyx. Glaset är lätt att hålla rent och inga spår lämnas efter vatten och tvål. Fästen och stång är av aluminium som du kan välja i färgerna koppar, krom, mattsvart och vit. Pricken över i:et för lyxkänslan är utan tvekan tjockleken på glaset som är åtta millimeter. Denna duschvägg finns i fyra olika bredder: 90, 100, 120 och 140 centimeter. Klicka in på Rörfokus och lägg din beställning redan idag!