Skor kalle  

Höstens accessoartrender 2021

Nu är hösten här och mörkret smyger sig på. Då kan det vara upplyftande och härligt att pigga upp tillvaron med härliga modeaccessoarer. Mobiltelefonen som är en ständig följeslagare är rolig att uppdatera också. Att ha ett skal till mobilen som matchar din stil och outfit är perfekt. Det finns mängder med teknikdelar som snygga fodral och skal att välja mellan. Ett tips är att köpa olika mobiltillbehör i höstens modefärger. Några av höstens trendfärger är silver, svart, grönt och naturnära toner. Glöm inte att köpa ett skärmskydd för att skydda din kära mobil.

 

Silver i olika former

Bling i silver är något som är en riktig hösttrend. Att ha bling på fingrarna, strassörhängen i en större modell och halsband som drar blickarna till sig är perfekt att bära. Var kreativ och våga sticka ut med dina accessoarer och smycken. Du behöver inte vara rädd att det ska bli för mycket, ju mer bling desto bättre.

Trendiga skor

Nu när hösten är här och det blir kallare ute är ett par handskar bra att ha. Satsa på ett par långa handskar i en iögonfallande design. En sko som är supertrendig under hösten är loafers. Välj gärna ett par med en platåsula. Det är både snygga och praktiska skor. Andra skor som syns mycket av under hösten är höga stövlar och stilrena cowboyboots. När det blir kallt kan du matcha din outfit med en värmande löstagbar polokrage för att både vara trendig och varm.

Väskor i olika storlekar

Något annat som du kan satsa på i höst är väskor med stora kedjor. En väska som tillför lite glamour till din outfit är perfekt om du vill vara lite extra trendig. Denna höst är det även väldigt inne med både stora och små väskor. Att välja en väska där allt får plats är väldigt bekvämt och en perfekt höstväska om du alltid har mycket grejer med dig. Kroppsnära väskor är en trend som är raka motsatsen. En midjeväska eller en väska som du kan fästa på överarmen är perfekt om du bara ska ha med dig några få saker.