Väskor ivadmin  

Glansiga smycken

Nu lämnar vi halsbanden för en stund och kommer fram till de andra kända smyckena, vilket är ringar. Att ha mer än bara en ring på fingrarna är dagens trend. Precis som med halsbanden, så är guld mer känt att ha.

Det är både män och kvinnor som följer denna trenden, skillnaden är att männen har större ringar medan kvinnor har lite mer varierat. Och när jag säger ringar menar jag inte bara ringar som man kan ha på fingrarna, jag snackar även om örhängen. Små hoops örhängen har blivit trendigt överallt. Det är lite jämt mellan hur många de är som väljer silver eller guld men guldörhängen leder än så länge. De kan vara väldigt små i diametern men lite tjockare i tjockleken.

Har man piercat mer än två hål i båda öronen så kan denna trend vara bra för en. Vet man inte vad för örhängen man vill sätta in så testa dessa hoops. Du behöver bara hoops i olika storlekar och sen så var det klart. Denna trend har funnits länge, fast för några år sedan så var det trendigt att diametern på örhängen skulle vara stora. Hoops örhängen och ringar kommer alltid att vara trendiga, speciellt hoops. Det passar dig vilken ålder du än är i.