Väskor ivadmin  

Större halsband

Smycken har alltid varit trendiga, även sedan flera tusen år tillbaka. Men nu så ska vi kolla på några smycken som tagit sig till toppen. Kedjesmycken, specifikt halsband har blivit så pass populära att till och med jag personligen kände att jag behövde köpa ett guldigt kedjehalsband. Och nu menar jag inte små söta kedjor, dessa kedjor är väldigt stora. På något sätt så ser det snyggt ut och passar bra till vilken outfit som helst.

Det finns såklart olika storlekar på dessa kedjehalsband och man kan även toppa det med två mindre halsband, beroende på vilken storlek man har på kedjehalsbandet. Har man ett stort halsband så ser det bättre ut om man bara behåller det så men har man ett litet mindre kedjehalsband så ser det snyggt ut om man sätter till en eller två mindre ”vanliga” halsband. Dom två trendigaste färgerna är silver och guld, däremot så är guldhalsband oftare köpta än silver. Det behöver ju såklart inte vara äkta guld eller silver, pläterade smycken funkar också om man vill vara lite sparsam.

Dessa stora kedjehalsband är oftast små i diametern och dem smalare halsbanden hänger längre ner. Det är logiskt att halsbanden ska sitta i den ordningen, eftersom att man får den illusionen av att halsbanden blir större och större. Därför ska den större sitta längre upp och det mindre halsbandet längre ner. Dessa mindre halsband har inte riktigt någon specifik trendig stil, utan man kan ta vilket halsband som helst så länge färgerna matchar och man tycker att det ser bra ut.