Skor kalle  

Spara pengar till de senaste accessoarerna

Är du en person som lägger mycket vikt vid vad som är trendigt och inte behöver du byta ut dina accessoarer för varje säsong. Men att ha råd med att ständigt köpa nya saker är det långt ifrån alla som har. Om du känner igen dig i det och känner att du är i behov av moderiktiga accessoarer men inte har ekonomin för det får du här nedan några tips på hur du kan spara pengar och köpa nya skor, väskor eller något annat.

Sälj av gamla accessoarer

Att göra sig av med det som är gammalt har flera fördelar. Du får dels plats för nya saker. Men du kan också få in pengar att köpa nytt för. Om du till exempel har gamla smycken som du inte längre använder kan du få bra betalt för dem. Särskilt om de är äkta. Du kan sälja guld till företag som köper upp äkta smycken.

Förutom att du kan sälja gamla smycken kan du också sälja märkesväskor, solglasögon, skor och andra typer av accessoarer. Du kan skapa annonser på hemsidor eller sociala medier och sälja dina saker. Men det kan också vara trevligt att hyra ett bord på en loppis och sälja dina accessoarer där.

Skor