Skor kalle  

Så matchar du mobiltelefonen med andra accessoarer

Mobilen är kanske inte det första du tänker på när det talas om accessoarer, men då den ofta hålls synlig är den definitivt ett tillbehör du vill kunna visa upp med din personliga stil. Varför inte inkludera mobiltelefonen i accessoar-tänket och planera hela outfiten tillsammans med den? Det behöver inte vara särskilt svårt eftersom det finns många sätt att utmärka mobiltelefonen på nu för tiden.

Lätt att hitta skal till iPhone 12

Med ett stort utbud av iPhone 12 skal i alla möjliga färger och material, är det definitivt svårare att välja än att hitta. Ett material som blivit väldigt populärt är silikon, som därför finns i många stilrena designer och trendiga färger. Det finns enfärgade iPhone 12 skal, men även flerfärgade. Det är därför inte svårt att hitta skal till iPhone 12, som kan matcha både din personliga stil och din outfit i övrigt. Som pricken över i:et finns det faktiskt även AirPods-fodral i silikon, så om du vill matcha dem till din mobiltelefon finns det ett utbud som kan låta det göras. Men du behöver inte misströsta om du inte har en iPhone 12 eftersom det finns ett stort utbud av mobilskal till mobiltelefoner från de flesta stora märkena på marknaden.

Matcha mobiltelefonen till andra accessoarer

Ett bra sätt att matcha mobiltelefonen till andra accessoarer, är genom att välja en bas- och accentfärg som du kan låta gå som en röd tråd genom samtliga accessoarer. Om du exempelvis väljer ett tvåfärgat mobilskal som går i grönt och rosa, så har du två färger att välja mellan när du sedan ska köpa andra accessoarer. Allt behöver givetvis inte gå i samma färger, men det kan bli en snygg helhet om exempelvis väska, mobilskal och plånbok går i samma stil och färger. Ett bra sätt att piffa till en enkel enfärgad outfit, är om du har ett rosa mobilskal och väljer en scarf, smycken eller ett diadem i matchande färg. Om du brukar få dina naglar fixade eller gillar att använda olika färger på nagellacket vid olika tillfällen, är även naglarna något som kan matcha mobiltelefonen. Att matcha naglarna till mobiltelefonen behöver inte betyda att de har samma färg. De kan ha vit manikyr eller andra färger som ändå ger en snygg helhet, så länge de inte skär sig mot färgerna på mobilskalet.

Givetvis finns det fler sätt att tänka på när du matchar accessoarer, men ovan nämnda förslag är enkla för den som kanske inte byter accessoarer för jämnan. Då kan det vara smidigare att välja färger på accessoarerna och mobiltelefonen som går bra ihop, än att stå och pussla ihop och matcha en outfit från grunden varenda dag. På så sätt vet du att din mobiltelefon och dina accessoarer passar bra ihop även en stressig måndagsmorgon, när du bara slänger ner allt i väskan.