Skor ivadmin  

Trendiga färger & material för väskor

När det kommer till vilken färg man kan ha på dessa trendiga väskor så finns det verkligen ingen gräns. Standard färger är svart, vit och beige. Men om man vill testa något nytt finns det verkligen allt, från starka blåa färger till lila pastell färger.

Det finns också olika mönster, tre av dom mest trendigaste mönstren är ko mönster, denim och krokodil mönster.

Ko mönstret är oftast i svart och vit men ibland ser man det i brunt också. Det finns även zebra mönster som är lite finare än ko mönstret men ko mönstret är dock sötare.

Denim väskan är inte direkt ett mönster utan ett material på väskan. Den man ser är oftast blå denim, det som är bra med dessa väskor är att man kan återanvända material och till och med göra dessa väskor själv med hjälp av gamla jeans som man inte använder längre. Ett annat material som blivit trendigt bland baguette väskor och tygväskor är fluffig leopardmönstrad tyg. Det är inte alltid leopardmönster på väskan men det är nästan alltid samma färg vilket är beige.

Och det sista mönstret är krokodil mönster, tillsammans med krokodil mönstret är det oftast läder. Läderväskor är också väldigt populära. Det är inte bara svart läder, det finns också i många olika färger.