Skor ivadmin  

Trendiga boots

Det kan vara svårt att hänga med i dagens samhälle och följa alla dessa nya trender som dagligen förekommer. Man vill ju prova allt även om det kan kännas för mycket. Men det är egentligen inte så mycket som du tror, här är några trendiga accessoarer som 2021 har att erbjuda på.

Vi börjar med att kolla på vad det är för trendiga skor som man börjat se lite här och där. Jag säger bara ett ord och fem bokstäver, läder. Läderskor har kommit tillbaka till liv bland alla, även ungdomar, mer specifikt bland kvinnor. Det kan vara från låga läderboots, till Dr. Martens skor, till chunky platåkängor. Däremot chunky boots har blivit väldigt trendigt bland män och kvinnor, detsamma med chunky sneakers. Desto större desto bättre!

Läder har börjat ta över modevärlden återigen, man ser allt oftare läderjackor, läderbyxor, kjolar och nu massa läderboots. I dagens läge har man ersatt en hel del läder mot konstläder, det är både billigare för köpare och vänligt för veganer. Svart läder går ihop med alla färger, blå, röd, vit och till och med gul, men av någon anledning så stylar man allt oftare svart läder med bruna eller beige färgade kläder. Det ser ju både simpelt och snyggt ut. Vit läder har också visat sig oftare, speciellt vita läderboots. Det ser snyggt ut när man känner för att ha på sig en helt svart outfit men man vill i alla fall synas i mörkret.

Jag skulle nog säga att chunky boots tar vinsten den här gången, det passar verkligen alla speciellt om man vet vad man ska styla dem med. Man kan styla chunky boots med sweatpants, kostymbyxor, kjol, klänning och mera. Det finns en hel del, man får helt enkelt gräva fram sin ”mode-sida”. Man har också långsamt ersatt knähöga boots mot knähöga strumpor istället, det passar ju också med chunky boots speciellt om skorna är låga.

Det är självklart att inte alla tycker om läder eller föredrar bara annat och med tanke på att det finns så mycket mer än bara läder så är det okej. Boots med dragkedja har också börjat bli mer populärt, det står dock lite jämt mellan boots med skosnören och boots med bara dragkedja. Sen finns det ju också stretchiga boots som har varken skosnören eller dragkedja, man drar helt enkelt bara in foten och så var man klar. Önskar att de va så lätt att få på sig alla skor på det sättet.

Mode för oss närmare varandra, visar fram våra personligheter och vi ger varandra inspiration till hur vi kan blanda ihop olika stilar i en. Det är därför jag personligen tycker om mode. Det är inte fel att ”vara en i mängden” och det är okej att följa trender.