Skor ivadmin  

Sneakers

Dom absolut trendigaste skorna för hela 2020 och 2021 är Nike skor. Det finns jätte många olika kategorier inom Nike skor men nu så ska vi bara kolla på deras sneakers kategori. Först och främst så har vi Nike air force 1. Dessa har funnits länge, men av någon anledning blivit mer populära idag. Det är många som designar sina egna Nike skor och anpassat färgerna efter sina egna val.

Nike air force har blivit mycket mer trendigt bland ungdomar, speciellt svart vita och ibland bara vita.

Dom andra skorna på listan är Nike Jordans, specifikt Nike Jordan low. Dessa skor tar nästa vinsten från Nike air force. Dessa skor har blivit trendiga att ha i olika färger, dom mest trendigaste färgerna är blå, röd, grön och ibland en del olika färger på samma sko. Dessa skor är egentligen basketboll skor men som alltid har man lyckats göra det till mode. Nike Jordan low är trendigt bland både män och kvinnor men mestadels ungdomar.

Bortsett från Nike så har vi också Balenciagas chunky skor. Dessa skor är superfina men super dyra, de kan kosta upp till 8 tusen, ändå är de trendiga. Det finns många skor som har samma design som Balenciaga skor och dom är även mycket billigare, så tekniskt sett så är det dessa wannabe-Balenciaga skor som blivit mer trendiga. Hur som helst, Balenciaga skor eller inte så är dessa skor fina och årets trend. Det finns även skosnören som ser ut som Balenciagas kända skosnören, reflex skosnören. Det är enkelt att byta ut skosnören och billigt. Så om du känner för att piffa upp dina skor men vill inte köpa nya, så är det bara att köpa nya skosnören och se hur det kommer se ut.