Skor ivadmin  

Skor och färger

Hur många trendiga skor finns det egentligen? Det är inte riktigt det som är frågan, utan frågan är hur många trendiga färger finns det egentligen? När det kommer till skor väljer man oftast neutrala färger eller bara svarta eller vita skor för att det är enklast att styla kläder med. Men idag är det lite mer blandat. Nude färger såsom beige, brun eller creme har nog aldrig varit såhär trendiga som dom blivit idag. Andra färger som blå och röd har dykt upp på vita sneakers, det känns lite som att man har åkt tillbaka i tiden till 80-talets mode.

Skosnörens färger har man också lekt runt med. Reflex skosnören har också blivit trendiga, det ser både snyggt ut och är bra om man går mycket ute på kvällar. Dessa skosnören passar till chunky sneakers i vilken färg som helst. Split färgade skor har också blivit trendigt, till och med för boots och klackar. När det kommer till boots så är det oftast vita och svarta eller vita och beige. När det kommer till skor så är det vanligare att det finns många olika alternativ. Standard färg är däremot svart och vita för sneakers.

Det är så lätt att styla vita skor med kläder för att det passar verkligen till allt, men om man är lite mer våghalsig så kan man försöka styla skor som har exempel baby rosa och vit färg på sig. Det finns tre väldigt simpla klädfärger man kan styla skor som har en annan färg än bara vit. Svart, vit och beige är dom enklaste färgerna som man kan styla skor med. Listan tar nästan aldrig slut för det finns egentligen ingen som säger att du måste ha just den här färgen till den här färgen. Sådant är bara rekommendationer.

Vissa skovarumärken såsom Nike har blivit trendigt bland vuxna fast inte för dom utan för deras små barn. En 2-åring kanske inte har någon åsikt om skorna men det gör definitivt mamma eller pappa. Det ser jätte gulligt ut när man ser skorna i en sådan liten storlek.

Låga klackskor har blivit mer trendiga än skor med lång klack. Det är sandal klackar, specifikt i svart och beige. Dom två färgerna passar så bra ihop och man kan ha dessa skor till vilket tillfälle som helst.