Skor kalle  

Juicy LA-look med ”glam-plagg” och tuffa sneakers

Vill du sticka ut? Eller tycker du att det är bekvämast att smälta in i omgivningen? Juicy Couture är inget för dig som vill gömma dig – Juicy Couture är en Hollywood-glamourös ungdomscollection från Kids Brand Store. Den är full av superläckra, mjuka mysplagg med lyster, allt från hoodies till byxor med rätt häng i velour och sammet. Färgerna sprakar och det finns många att välja mellan. Plaggen andas ”lyx”.

Moderiktig ungdomslyx i LA-stil

Det här är ett spännande och koncept, kanske just för att det är så enkelt. Det är glansen i plyschtygerna som skapar lyxkänslan och det finns både överdelar och långa samt korta byxor. Insidan är len som vaniljglass och mycket skön mot huden. För den trendmedvetna tonårstjejen finns det både tights och joggingbyxor som kan kombineras med ett par tuffa sneakers. Eller – ett par slitna sportiga läderskor kan höja streetfaktorn och bli en snygg kontrast till den glittriga velouren.

Juciy Couture – en världssuccé

Alla vill ha Juicy Couture! Lyx varje dag och tonvis med fräckhet!

Juicy Couture kommer direkt från USA med sin lite nonchalanta och avslappnade Los Angeles-look. Märket har gjort stor succé!

Juicy Couture är det modemärke som alla unga tjejer vill ha just nu. De glamourösa plaggen med fräck, lekfull design har kommit att älskas av unga tonåringar med passion för mode och trender. Designmärket har gjort succé över hela världen med den avslappnade stilen. Detta är en livsstil, inte bara ett varumärke. Titta exempelvis på velourbyxan Diamante Velour Bootcut i lite tightare joggingmodell, den grå färgen är läckert silvertonad, men det finns också en djup, läckert mörkrosa färg som sticker ut skarpt. Gillar du bootcut väljer du det, annars något annat. Det finns att välja på.

Söker du något värmande nu när vädret blir kallare? Då ska du titta på Juicy Longline Duvet Gilet. Det är en supersnygg lång väst med trendig huva, perfekt avpassad för den som inte vill frysa runt midja och höfter. Det fina med denna lite ”laid back” väst är att den är både trashig och glammig samtidigt. Om du parar ihop den med ett par trasiga jeans uppnår du mycket hög coolfaktor, men om du istället parar ihop västen med en glansig velour eller sammetsoverall får du ren filmstjärnelyx. Så enkelt är det med kläder som har rätt stuk.

Los Angeles ”glam” har flyttat in hos Kids Brand Store

Självklart kan du handla Juicy Couture hos innovativa Kids Brand Store, dessutom går det hur snabbt som helst att handla online. Det finns utmärkta bilder och storlekarna är bra beskrivna. Den som vill ha exklusiva trendplagg och sköna vardags-eller träningsinspirerade kläder är definitivt i ”Juicy-himlen”. Ta en resa dit, du med! Det är jättelätt att beställa direkt!