Skor ivadmin  

Årets väskor

Att ha minst en väska är ett måste, speciellt om man gillar att matcha väskan med sin outfit. Men då kommer inte bara en väska att vara tillräckligt, vi ska snabbt gå genom några trendiga väskor.

Väskor som tagit sig till toppen är baguette väskor och de har blivit så sjukt populära. Andra väskor såsom tygväskor och crossbody-väskor har också blivit trendiga. Tygväskor är mer populärt bland ungdomar och det är oftast någon print på väskan eller en text, i vilket fall så är dessa väskor superfina.

Crossbody-väskor är tekniskt sätt bara en axelväska, skillnaden är att den ser snyggast ut om man har den diagonalt över kroppen, exempel, jag sätter den på ena axeln men krossar den över till andra sidan men inte helt utan den ska vila precis bredvid magen. Detta kan man också göra med en midjeväska, fast den sitter precis vid hjärtat istället för magen.

När det kommer till handväskor, baguette väskor eller midjeväskor så har man börjat ersätta väskans remmar mot kedjor. Det ser snyggt ut och man kan även köpa remmar som har kedjor som inte går hela vägen. En annan trendig rem för specifikt midjeväskor är att det går silvriga hål längs hela remmen.